Ce este mezoterapia?

Mezoterapia este un tratament cosmetic care implică introducerea substanțelor active în derm. Există două variații ale acestui tratament: clasică – cu acul și cea virtual –  cu ajutorul aparatului de mezoterapie.

Astăzi vom vorbi despre mezotarapia virtuală. În cazul mezoterapiei virtuale, introducerea substanțelor active are loc în  două etape: electroporație și electroosmoză. În timpul electroporației porii epidermei se măresc de până la 400 de ori(!), fapt ce sporește gradul de permeabilitate a pielii. Concomitent, electroosmoza împinge ingredientele active din cocktail-ul cosmetic în straturile profunde ale pielii.

Prin mezoterapie virtuala substanțele active ajung în proporție de 95% în profunzime, reconstruind pielea si țesuturile. Aplicații corporale și faciale cu rezultate vizbile instantaneu. Are loc regenerarea fibrele de colagen, elastină și a acidului hialuronic. Mezoterapia virtuală poate fi aplicată atât facial cât și corporal.

Ce tratează mezoterapia? Pielea deshidratată, ridurile fine și medii, pielea flască, fotoîmbătrânirea, acneea, cicatricile postacnee, hipersecreția de sebum, petele pigmentare (melasma), celulita, vergeturile, căderea parului (alopecia).

După ce se face o consultație și o examinare minuțioasă a pielii, în funcție de problemă, se alege cocktail-ul. Acesta poate conține acid hialuronic, vitamine, aminoacizi, antioxidanți etc. Frecvența și numărul ședințelor vor fi alese individual. Se recomandă 5-10 ședințe de mezoterapie virtuală la un interval de 5-7 zile.

Telefonează și fă o consultație GRATUITĂ, pentru a determina, împreună cu medicul estetician, tratamentul cel mai potrivit pentru tine.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s