Despre acnee

Acneea este rezultatul hipersecreției de sebum. Ea este finalul unor procese și / sau a unor factori favorizanți care intervin asupra organismului. Retrospectiv, vedem că hipersecreția de sebum duce la apariția acneei, iar la rândul ei, hipersecreția, este secundară unor procese. Deși complecși, toți acești termeni sunt legați între ei: factori exteriori/interiori – hipersecreție de sebum – acnee.

Fiind o problemă frecventă și complexă, tratamentul se face în mai multe etape, începând neapărat cu curățirea porilor. Un tratament complex și efectiv parcurge fiecare etapă în remedierea acneei. La un cabinet de estetică se pot trata hipersecreția de sebum și rezultatele acesteia.

Din cauza reapariției acneei sau din cauza tratamentului incorect, multe persoane sunt în goana de așa ziselor tratamente „miraculoase” și tot încearcă o varietate de produse, care de multe ori duc chiar la agravarea acneei.

Un tratament corect se face la cabinet, nu acasă. Acasă se pot urma recomandările esteticianului. Cu cât metodele sunt mai clasice și bine adaptate fiecărui pacient în parte, cu atât și rezultatele sunt mai bune. Un rol important în tratarea acneei îl au și produsele folosite de estetician, care trebuie să fie neapărat de uz profesional.

Pentru mai multe detalii puteți consulta medicul-estetician, înscriindu-vă la nr. de tel. 0756354781.

Consultația este gratuită. Vă așteptăm cu drag.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s