Epilarea cu zahăr

Epilarea cu zahăr este cea mai blândă și eficientă metodă de epilare. Deși în România această metodă de epilare este una relativ nouă, tehnica folosirii amestecului de zahăr și suc de lămâie pentru exfolierea pielii este cunoscută încă din Antichitate. Având originea în Orientul Apropiat, tehnica de epilare cu zahăr (sugar waxing, Persian waxing) este o metodă eficientă și sigură de epilare chiar și în cazul afecțiunilor, precum varicele.

Eficacitatea epilării cu zahăr constă în faptul că pasta de zahăr pătrunde până la folicul, lubrifiind zona, ceea ce permite depilarea fără durere până și ale celor mai mici fire de păr. Zahărul extrage firele de păr și exfoliază celulele moarte ale pielii, rezultatul fiind o piele sănătoasă și catifelată. Odată ce procedura este repetată odată la 4-5 săptămâni, foliculul dispare, iar părul va crește mai fin și mai rar.

       Ingredientele naturale nu provoacă alergie sau disconfort, iar procedura de epilare decurge plăcut. Vino acum la Mesobeauty și redă-i pielii tale aspectul catifelat și natural.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s